Beresford

Blending the traditional style and structure of the house with contemporary finishes, provided a unique opportunity to create a garden oasis for their home. We worked with our clients to design a more sleek front entrance, allowing the Cherry wood finishes to complement the exposed red brick of the house. Towards the back of the home, our team opened up the living space with bold accordian style doors to extend the living space outwards. Using a mixture of elements (wood, brick, concrete and greenery), our team designed a garden oasis perfect for entertaining or relaxation.

Client:

beresford

Architect:

GRACE

Location:

Toronto

Featured Projects

Stay in touch

let us know what time works for you and we will come over to share more about us and of course to listen to what you would like to accomplish.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.